fredag den 1. oktober 2010

Bye Bye Boquete

Så er det blevet tid til at forlade vores lille kulturelle enklave i det nordlige Panama. Efter fire ugers intensiv sprogundervisning på superskolen Habla Ya er vi alle klar til nye oplevelser. Vi har haft et virkelig priviligeret ophold i denne lille by, hvor alt er trygt og tilgængeligt, og hvor folk er søde og hjælpsomme hele tiden. Sprogskolen har en virkelig høj standard. De bruger overraskende moderne læringsværktøjer i deres undervisning (baghjul til adskillige danske læreanstalter) og er ultraservicemindede. Meget amerikansk inspireret men det er bare skønt, for det er på den gode måde.
Vi rejser ikke langt i morgen - i fugleflugt er det ikke længere end 7-8 km. Men vi skal om på den anden side af vulkanen, så det kommer nok til at tage nogle timer. Vi skal bo på en lodge med et par heste (yes) og nogle papegøjer (forhåbentlig), og så skal vi ind og overnatte i regnskoven for real en enkelt nat. Sådan noget med en hytte uden strøm, hvor man virkelig kan høre dyrelivet. Det glæder vi os meget til.

Men inden vi når så langt vil vi lige vise et par billeder fra Isla Verde, stedet hvor vi har tilbragt de sidste 4 uger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar