torsdag den 22. oktober 2015

Bloo Lagoon kanoon

Første etape er vel overstået og efter ti dage har vi forladt Bloo Lagoon village. Bloo Lagoon var et hit - stort set alt var perfekt. Smukke, komfortable og gennemførte hytter bygget åbent og luftigt. En superlækker pool med både vandrutchebane og grotte. En restaurant med masser af luft og udsigt og søde folk til at sørge for, at alt kører.

Alt sammen pakket ind i masser af blomster, gennemført æstetik og en reel ambition om bæredygtighed med egen nyttehave og vanddamme. Det emmer af global kreativ klasse-kliché, men ikke et ondt ord om det. Det virker.

Som med andre bobler brister illusionen en anelse, når man bevæger sig udenfor. Padangbai er en rodet og støvet affære indrettet til dykkere og backpackere på gennemtræk til Gili og Lombok. Bugten på den anden side af Bloo Lagoon Village rummer et diesellager til store tankskibe og vores snorkeltur der var skæmmet af, at der lå et tyndt lag olie i vandoverfladen.

Men selve den lille sandstrand, som kaldes Bloo Lagoon er et hit. Klart vand, masser af fisk og koraller og en rigtig fin skyggefuld restaurant, hvor man kan tanke op med juice, kaffe og snacks mellem turene.

Så alt i alt - Bloo Lagoon Village holder, og nu glæder vi os til Gili Air.

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar