torsdag den 26. november 2015

Fem delfiner og en vandrutchebane

I dag er det Klaras 6 måneders fødselsdag. Det har vi fejret med pandekager til morgenmad og en sød gave. Det er også mormors fødselsdag så i aften tænder vi et lys for hende.

Vi er i Port Stephens, som de selv kalder "dolphin capital of Australia". Her er meget smukt. Port Stephens er en indsø hvor 150 delfiner holder til, og hvor pukkelhvalerne kommer for at få unger i vinterhalvåret (det australske). Hvalsæsonen er slut for i år men delfinerne er her endnu. Det så vi med egne øjne på vores delfincruise med indbygget vandrutchebane og svømmenet.

 

 

5-8 delfinerne legede omkring båden mens 70 asiater og familien Elkjær tog billeder. Det var sødt og hyggeligt. Da delfinerne blev trætte af at lege hejste besætningen svømmenettet ned i vandnet og åbnede for vandrutsjebanen. Så kom backpackerne ned fra soldækket, smed shortsene og hoppede i vandet sammen med Jakob, Sofia og Kamille. Det var topfedt!

Derudover var Port Stephens 42 graders varme og fantastisk smukt. En bugt fuldstændig skærmet af halvøer med bakker og fyldt med rækker af perfekte bugter med lokkende sandstrande. Og det blev også til en tur i miniørken hver aften - sand er fremragende underholdning.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar